Mustafa TETİK - Okul Müdürü

1982 yılında Çanakkale ili Çan ilçesi Büyükpaşa Köyü´nde doğdu. İlkokulu köyünde okudu. Daha sonra ortaokul eğitimini Biga ilçesi Yeniçiflik Beldesi Yatılı Bölge İlköğretim Okulu´nda (Yeniçiftlik YİBO) tamamladı. Sonrasında Biga ilçesi Mehmet Akif Ersoy Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi´nden (Süper Lise) mezun oldu. 2000-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde eğitim öğretim gördü. 2005 yılında ilk görev yeri olan Erzurum ili Oltu ilçesi Derebaşı İlköğretim Okulu´na atandı. Bir yıl sonra okulun kapanması üzerine Oltu ilçesi 25 Mart İlköğretim Okulu´na ataması yapıldı. Burada 3 yıl görev yaptı. Bu sırada 2007 Ağustos ayı ile 2008 Şubat ayı arasında askerlik hizmetini Gaziantep 5.Zırhlı Tugay Komutanlığı´nda yerine getirdi. 2009 yılında Yozgat ili Kadışehri ilçesi Ovacık İlköğretim Okulu´na atandı. Ovacık İlköğretim Okulu´nda 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında görevlendirme ile Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Bu okulda 5 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılında okulun kapanması üzerine önce Gümüşsu Ortaokulu´na daha sonra ise Kadışehri İmam Hatip Lisesi´ne tayin oldu. Aynı yıl içinde Üçağaç İlkokulu ve Şehit Nuri Çelik Ortaokulu´na önce  Müdür Vekili olarak görevlendirildi. Daha sonra ise 4 yıl süreyle Müdür olarak görevlendirilmesi yapıldı. 2019 yılı Haziran ayında görev süresi dolması sebebiyle 02.07.2019 tarihinde tekrar Şehit Nuri Çelik İlkokul ve Ortaokulu´nda 4 yıllığına görev süresi uzatılmıştır. Halen Kadışehri Şehit Nuri Çelik İlkokulu ve Şehit Nuri Çelik Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

(505) 929 6030 Eposta